SEQUENCE

宅.层叙 |私人住宅

项目地址:广东 佛山

项目面积:90 sqm

整个空间设计奉行现代主义建筑的形体,通过形体的穿插,设计师的特意设置让空间流动起来。简单的立面与精致的材质,纵横交错的垂直水平立面建构出形体的简洁与纯粹。空间里的形体构成,模糊各区使用功能空间的定义,营造宽广的空间视野;巧妙地利用镜面反射,让空间得以延续,使室内空间得到很大的张力。
The design of this residential interior pursues the formation of modernism architecture.  Interweaving the formation in the space, the architect exclusively   attempted to make the space fluent and unobstructed. Simplified facades, exquisite materials, and leveled surfaces in landscape and portrait fulfilled both concision and fineness in the process of construction. Spaces were not divided definitely in the term of accomplishments, in order to broaden the view of space; smartly taking the advantage of mirror reflection to extend expansively the small-scale residence, simultaneously, stretch its internal circumstances to the maximum.